Blog

Partiotoiminta tauolle koronaviruksen takia

Reippaat Pojat peruu viikkotoiminnan sekä retket ja leirit 15.4. saakka. Tämä koskee sekä ryhmien omia partioiltoja ja retkiä että koko lippukunnan tapahtumia. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme jatkosta. Ryhmien johtajat tiedottavat viikkotoiminnan jatkumisesta myöhemmin. Lisätietoja antavat lippukunnanjohtaja Atte Jantunen ja ohjelmajohtaja Jani Jokinen. (https://www.reippaatpojat.fi/yhteystiedot/) Suomen Partiolaisten tiedote: https://www.partio.fi/…/partiotoiminta-toistaiseksi-tauoll…/

PerPäLe goes 20-luku

Harjun Partiotytöt ja Reippaat Pojat järjestävät yhteisen kevätretken Vesalassa Jyväskylän kupeessa maaliskuun lopulla. Viikonlopun aikana PerPäLe goes 20-luku eli luvassa on matka iloiselle 20-luvulle. Olemme viikonlopun ulkona ja pidämme hauskaa säässä kuin säässä. Retkellä sudenpennut ja sisupartiolaiset majoittuvat sisätiloissa, muut ulkona kaminateltoissa. Mitä maksaa? Perjantaista sunnuntaihin 35 € (pestissä toimivat vaeltajat ja aikuiset 15 €)

Read More

Uusin RePosti on julkaistu

Postiluukustasi kolahti tämän vuoden RePosti, tuhti lukupaketti joulun välipäiville! Lehden toimitus julkaisee silloin tällöin myös yksittäisiä juttuja. Henkilöhaastattelussa tällä kertaa Helmi Viljakainen! Pääset lukemaan lehden ja jutun sähköisesti täältä.

Reippaat Pojat myyvät jälleen Partiolaisten adventtikalentereita

Joulu se vain tulla jollottaa… Reippaiden Poikien adventtikalenterimyynti on käynnistynyt. Sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat myyvät kalentereita turuilla ja toreilla. Yhdessä olemme myymässä kalentereita Keljon Prisman aulassa lauantaina 16.11. klo 10-16! Tue paikallista partiotoimintaa ostamalla adventtikalenteri itsellesi tai lahjaksi! Kalenterin hinta on 10€. Adventtikalenteri on iso osa lippukunnan varainhankintaa ja sillä taataan laadukas partiotoiminta eri ikäisille

Read More

Syksyn toiminta alkaa

Reippaiden Poikien syyskausi käynnistetään yhdessä aloitustapahtumassa, joka on tarkoitettu sekä kaikille uusille partiolaisille ja heidän vanhemmilleen, että myös jo toiminnassa mukana oleville. Aloitustapahtumassa tavataan lippukunnan johtajia ja muita partiolaisia, kuullaan syksyn tapahtumista sekä sovitaan oman ryhmän kokouksista. Mukaan ovat tervetulleet myös uudet partiolaiset! Kaikenikäisissä toimintaryhmissämme on tilaa, joten mukaan voivat tulla kaikki koulutaipaleensa aloittaneet. Alle

Read More

Koloillat uudessa osoitteessa Seminaarinmäellä

Reippaitten poikien kolo on muuttanut Löylykadulta uuteen osoitteeseen. Koloillat pidetään Kirjailijatalolla osoitteessa Seminaarinkatu 26. Käytössä on kaksi huonetta, joten ryhmiäkin mahtuu samalle illalle kaksi. Koloilloissa ollaan myös ulkona, joten sään mukaiset vaatteet päälle jokaiseen kertaan!

RePosti löytyy nyt myös sähköisesti

Uusin JouluRePosti on julkaistu sähköisesti juuri sopivasti tänään joulupäivänä. Jatkossa kaikki RePostit tuodaan myös tänne nettisivuille, että pääset lukemaan vaikka kännyllä, jos olet juuri metsässä lehden ilmestyessä. Kääriydy sohvan nurkkaan – nautinnollisia lukuhetkiä!

Pojat aloittavat kalenterimyynnin!

Valtakunnallinen partiolaisten adventtikalenterikampanja käynnistyy myös Reippaissa Pojissa. Ryhmänjohtajat, toimintaryhmien jäsenet ja heidän vanhemmat ovat saaneet kampanjapäällikön kirjeen kampanjan etenemisestä. Tavoitteena myydä reippaasti kalentereita, jotta ensi vuoden toimintaa voidaan järjestää jälleen kaikille kohtuullisilla hinnoilla. Kalentereita voi ostaa lippukunnan partiolaisilta sekä verkosta adventtikalenteri.fi. Verkosta ostaessasi muista merkata lippukuntamme Reippaat Pojat ry, jotta tukesi kohdistuu meidän lippukunnan toimintaan!

Read More

Lorelei Rodeo goes British

Partiotaitokilpailu Lorelei Rodeo, tuttavallisemmin Lorski, järjestetään jälleen syyskuussa! Tänä vuonna Lorelei Rodeo täyttää 40 vuotta ja sai ilmeensä Britanniasta. Kisa käydään kaupunkiympäristössä pyöräillen 22.9. Ilmoittautuminen on päättynyt. Lue lisää Lorelei Rodeosta ja bongaa partiolaisia pyörien selästä ensi viikonloppuna!